VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

The Vintage Lounge ApS

Ydunsvej 83

7800 Skive

Danmark

CVR nr. 37691364

Mail: info@4safety.dk

Tlf. +45 41803040

BETALING

4safetyApS modtager betaling med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

4safety ApS anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Der opkræves et kortgebyr på DKK 0,25 + 1,45% for dansk udstedte kort og DKK 0,25 + 2,75% for udenlandsk udstedte kort.

Fragtomkostninger tillægges varens pris, hvilket vil fremgå ved valg af leveringsmetode. Ved levering uden for Danmarks grænser opkræves forhøjet fragtgebyr.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra 4safety ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du handler hos 4safety ApS modtager du en ordrebekræftelse på det du køber. Du vil desuden modtage track & trace, når varen afsendes, og endelig modtager du en faktura på PDF. Denne faktura kan benyttes i dit regnskab eller som garantibevis.

LEVERING

4safety ApS leverer på alle hverdage. Leveringstiden er 3-5 hverdage. Ved levering uden for Danmarks grænser må der påregnes yderligere 2-3 dages leveringstid.

Hos 4safety ApS har du flere forskellige muligheder for levering. Du skal ved afslutningen på din bestilling tage stilling til, hvordan du ønsker din vare leveret. Vi benytter forskellige transportører, så vores kunder sikres den bedst mulige levering til lavest mulige fragtomkostning. Vi arbejder derfor sammen med forskellige transportører. Levering kan foretages til pakkeshop eller privat adresse inden for Danmarks grænser. Ved levering uden for Danmarks grænser kan leveringsmulighederne være anderledes.

Når du bestiller til privat levering, anbefaler vi, at du siger ja til, at varen må stilles. Hvis du ikke siger ja, skal du selv afhente varen på transportørens afhentningssted eller betale fragtmanden for genlevering. Vi emballerer alle varer, så de kan holde til en regnbyge. Endvidere bliver varen emballeret, så den ser anonym ud af hensyn til risikoen for tyveri. Du skal være opmærksom på, at hvis du siger ja til, at varen må stilles, er det på dineegen risiko.

Du modtager track & trace oplysninger når vi afsender din pakke – så kan du selv følge pakkens vej hjem til dig.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos 4safety ApS som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten gælder fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Benyt vores standard fortrydelses- og reklamationsformular, som du finder her:

Fortrydelses- og reklamationsformular i PDF
Fortrydelses- og reklamationsformular i WORD

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Reklamationsretten løber fra det tidspunkt, hvor varen er modtaget.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, hvor du bærer risikoen for varens bortkomst eller beskadigelse.

Manglende original emballage eller beskadiget original emballage udgør en værdiforringelse. Pas derfor på den originale emballage både ved evt. udpakning og ved forsendelse af produktet.

Meddelelsen om fortrydelse og returnering skal gives pr. mail på info@4safety.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Benyt vores standard fortrydelses- og reklamationsformular, som du finder her:

Fortrydelses- og reklamationsformular i PDF
Fortrydelses- og reklamationsformular i WORD

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Varen skal sendes til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klageadgang:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@4safety.dk