TigerLight D.A.D™ overfaldsalarm – skaber tryghed for dig

Utryg i mørket? Nu kan du ånde lettet op! Defence Alert Device (D.A.D™) er den første anerkendte, gennemtestede og lovlige overfaldsalarm på det skandinaviske marked. Det unikke produkt er udviklet i samarbejde med det amerikanske forsvar. Med GPS-sporing, markeringsspray og stærkt LED-lys sikrer alarmen den ultimative beskyttelse mod utryghed og overfald.

Pressemeddelelse fra 4safety

København, mandag d. 28 november 2016 – Oftere og oftere må politiet advare almindelige borgere mod at færdes i bestemte områder efter mørkets frembrud. I 2015 modtog politiet 628 anmeldelser for voldtægt eller voldtægtsforsøg. Overfald og utryghed i det offentlige rum har desværre en stadig stigende tendens, og er blevet en del af hverdagen. Der søges på ord som ‘overfaldsalarm’, ‘peberspray’ og ‘strømpistol’ flere tusinde gange om ugen. På den baggrund har 4safety bragt overfaldsalarmen D.A.D™ til Skandinavien med en meget enkel vision: At gøre det mere trygt at færdes alene – samt gøre det lovligt, at beskytte sig.

Det ultimative selvforsvarsprodukt
D.A.D™ overfaldsalarmen er det ultimative redskab til at ruste sig mod overgreb. Alarmen har indbygget lokalitetssporing via GPS. Med et tryk på alarmknappen sendes der direkte besked til udvalgte kontakter om, at personen er i fare, samt den præcise lokation. Opsætning af kontakter sker via en gratis app til smartphone.
Den innovative overfaldsalarm har en håndrem, der sikrer, at alarmen ikke kan slås ud af hånden. Desuden indeholder alarmen en kraftig LED lygte med stroboskop-funktion, som bruges til at blænde og forvirre en overfaldsmand. LED lygten kan endvidere anvendes som en helt almindelig lommelygte.
Sprayfunktionen i D.A.D™ bruges til at spraye et blåt farvestof med UV-markering i ansigtet og på tøjet af en eventuel overfaldsmand. Det gør overfaldsmanden letgenkendelig, og desuden lyser UV-markeringen op ved belysning med ultraviolet lys, hvilket kan hjælpe politiet med at identificere overfaldsmanden.

En overfaldsalarm til alle
Overfaldsalarmen henvender sig måske mest til folk, der går alene hjem fra byen i weekenderne. Over halvdelen af den samlede vold finder nemlig sted fredag og lørdag. Specielt udsat er man fra midnat til kl. 06.00 om morgenen, hvor de fleste voldstilfælde finder sted*.
Overfaldsalarmen har imidlertid en langt bredere målgruppe, nemlig personer der bevæger sig i utrygge omgivelser. Det være sig personer, der føler sig utrygge i forbindelse med transport til- og fra arbejdet eller sportsklubben, hjemmehjælpere, socialrådgivere, hundeluftere, aftenløbere osv.
* Kilde: http://www.dkr.dk/vold-i-nattelivet

Endvidere er alarmen velegnet til ældre mennesker, der føler sig utrygge og ønsker at kunne tilkalde hjælp fra naboer, venner eller familie ved fx ved fald i hjemmet.

D.A.D™ overfaldsalarm – de vigtigste facts    

Første og eneste lovlige overfaldsalarm i Skandinavien

Farvepatron, der ved affyring overrasker og afmærker en overfaldsmand i en afstand af op til 2,5 meter

Bluetooth/GPS alarm, der sender alarm ud til udvalgte kontakter, samt til personer der har downloadet app’en

Let at medbringe med sikkert greb og håndrem. Kan derfor ikke tages eller slås ud af hånden på bæreren

Lang batterilevetid og vandafvisende

CE-godkendt (overholdelse af EU-lovgivningen)

Perfekt både på turen hjem fra byen eller sportsklubben

En god hjælp til ældre mennesker

Produkt, pris og forhandling
TigerLight D.A.D.TM overfaldsalarm
Farver: Sort/sølvmetal/pink/guld
Intropris (til de første 500): 999,-
Normalpris: 1200,-

Produktet købes online på 4safety.dk

Pressekontakt

For spørgsmål, produkt til test eller lign., kontakt:

info@4safety.dk
+45 20 70 80 60

Vores mission – 4safety
4safetys mission er at introducere produkter på det skandinaviske markedet, som kan skabe tryghed for personer, der færdes alene eller bevæger sig i utrygge omgivelser.
Mere informasjon på www.4safety.dk